KUD Podljubelj


Podljubelj 242

4290 Tržič


info@kudpodljubelj.si

Gostovanja


5. april 08 - ponovitev v Podljubelju


Približno 30-35 gledalk in gledalcev se je nabralo. S kančkom razočaranja - navsezadnje smo pričakovali malo večje število publike, smo se odrezali odlično. Sproščeno, brez vsakršne treme. Na koncu smo prejeli bučen aplavz, kar je odtehtalo napol prazno dvorano. Zelo ponosni pa smo bili na čestitke župana mag. Boruta Sajovica. Za njegove vzpodbudne besede se mu iskreno zahvaljujemo. Lahko rečem, da je bil konec "turneje" več kot uspešen.
Hvala vsem! Se vidimo v sezoni 2008/2009, če bodo le vsi dejavniki delovali nam v prid!


29. marec 08 - Križe


Ko smo se na poti pogovarjali, koliko naj bi bilo tisto minimalno število gledalcev, se nam niti sanjalo ni, da bodo naši prvi gledalci prišli že ob sedmih. Mi pa še čisto v "civilu", da ne govorim o sceni. Vse brez reda. No, pa smo se hitro uredili in nekaj minut čez pol osmo, smo začeli. Uspešno! Publika je odšla nasmejanih obrazov, tudi čestitk ni manjkalo. Smo pa tokrat precej improvizirali glede postavljanja scene, saj smo ugotovili, da se zavese ne dajo zapreti. Še celo nam je šlo na smeh, kako se ne bi zabavalo tudi občinstvo. Po okvirni oceni, je bilo nekje okoli 35 obiskovalcev, z otroki vred. Glede na naše izkušnje gostovanj v Križah, je to odlično! Zato smo jim obljubili, da se drugo leto ponovno vidimo, če bomo le kaj "pametnega" pripravili.
Hvala vsem gledalcem za vzpodbudo.

8. marec 08 - Leše


Še celo naš predsednik KUD-a, Franci, se ne spomni, da bi kdaj šli nastopat v Leše. Zanimivo. Pa tako fajn publika je bila. Okoli 50 gledalcev, vzdušje popolno. Na koncu predstave se je gospa Metka Kokalj, predsednica krajevne skupnosti Leše, osebno zahvalila za naš obisk in nas pogostila s pijačo, za kar se v imenu vseh igralcev lepo zahvaljujem. V bistvu smo zelo navdušeni nad samim sprejemom, zato smo se složno in brez pomislekov odločili, da drugo leto sigurno ponovno pridemo tudi v Leše. Ko smo že vsi sedeli v našem mini busu, je bilo slišati enega od mlajših obiskovalcev, ki je komentiral svojemu sovrstniku: "Vau! Pa še svoj kombi imajo. Kul!" Hvala Damjanu Bučinelu za sponzorski prevoz nas in vse ostale scene.
Hvala tudi vam, spoštovana publika. Drugo leto vas pridemo ponovno nasmejat.


24. februar 08 - Lom pod Storžičem


V kostume smo se začeli napravljati, ko je prišel prvi obiskovalec, to je bilo nekje 15 minut do sedmih. V petnajstih minutah se je nabralo okoli 30 gledalcev, od tega največ otrok. Odlično! Otroci so vedno hvaležna publika. Ali se že zelo zgodaj začno dolgočasiti ali pa se vživijo v igro in uživajo. Lepo so se vživeli :) Povedati moram, da imamo že prve, čisto prave "fan-e". Ko smo se jim na koncu predstave lepo zahvalili za udeležbo, je bil njihov komentar: "Smo bili že lansko leto, pa ste nam bili fejst všeč zato letos ni bilo dileme". Ta komentar nam da vedeti, da smo na pravi poti.
Hvala vam in se bomo potrudili še za naslednje leto.


23. februar 08 - Jelendol


Že lansko leto smo bili navdušeni nad Jelendolskim občinstvom. Letos smo to navdušenje potrdili. Kakšno fantastično vzračje! Gledalci so skoraj napolnili dvorano, okoli 50-60 jih je bilo. A našo igro so spremljali z glasnim smehom. Lahko bi rekla, da je šlo za obojestransko vzpodbujanje. Ko smo igralci na odru začutili energijo, smo se še dodatno motivirali in dali res vse od sebe. Vsi se strinjamo, da smo zaigrali bolje kot na sami premieri. "Če bi mi kdo podpisal, da bo vsaka publika taka, bi šel nastopat kamorkoli", je dejal eden od igralcev :)
Hvala vsem, ki ste si prišli ogledat našo igro.


Lepo na tenko, da bo prej pečeno.


Oči, jest ne bom jedla!

 

Zrezke je treba peči na sredi, ne pa kar tja.. v tri dni!!!

 

Tole kavo nesi babici, pa hitro!


Popolnoma nezdravo. Če ne greste takoj k zdravniku boste čez kakih 40 let popolnoma slepi.