KUD Podljubelj


Podljubelj 242

4290 Tržič


info@kudpodljubelj.si

Fejst fant - gostovanja


17. marec 2007 - GORIČE
In kako je bilo?!
Petnajst minut pred pričetkom smo se začeli spraševati ali bomo sploh imeli kakšnega gledalca. Pogoj je bil postavljen. Minimalno 20 oseb. Ob pol osmih, se jih je nabralo okoli 40 in to je bil tisti maksimum. Glede na odziv v dvorani, je predstava uspela. Občinstvo je domov odšlo s smehom na licih.

18. marec 2007 - JELENDOL
Naši vtisi?
Odlični predstavi botruje odlična publika. Takega gledalstva si lahko samo želiš. Ko so igralci občutili odziv publike, so se še bolj vživeli v svoje vloge in rezultat je bil dvorana polna glasnega smeha. Naše zadovoljstvo je bilo več kot odlično! To nas je motiviralo, da bomo poskušali gostovati še kje. Navsezadnje se vsa scena z igralci vred naloži v dva osebna avtomobila.

13. april 2007 - BESNICA
Dlje ko gremo, manj nas poznajo. Logičo. Vendar je bilo vseeno kar nekaj gledalcev. Mogoče botruje temu dejstvo, da ima naš Stanko (Anže Mikulič) tam veliko sorodnikov! Res lepo, da so nas prišli pogledat.

22. april 2007 - LOM pod Storžičem
Pozna se, da so se zunaj začela raznorazna dela. In še sonce je sijalo. Vendar nam volje ne zmanjka. Odigrali smo brezhibno. Hkrati pa smo se strinjali da bomo zaključili z gostovanji. Mogoče še kaka predstava v jeseni. Začele so se počitnice. Vsaj kar se tiče nastopov.